Novi i redizajnirani AMD softver Adrenalin je ažuriran

Datum objave 09.12.2023 - Uredništvo

Novi i redizajnirani AMD softver Adrenalin je ažuriran

Novi i redizajnirani AMD softver Adrenalin je ažuriran

new_AMD_Adrenalin

AMD je objavio AMD Software: Adrenalin Edition 23.12.1 koji nudi neke nove značajke za lakše igranje na AMD Radeon grafici.

Nove značajke i ažuriranja uključuju:

  • Ažurirano korisničko sučelje – Najnovija verzija Adrenalina je redizajnirana i pojednostavljena, omogućujući korisnicima lak pristup njihovim omiljenim postavkama. Korisnici mogu pokretati igre s kartice Home kao i prije, ali ona sada uključuje ključnu sliku kako bi poboljšala vizualnu prisutnost AMD softvera. Osim toga, korisnici mogu postaviti prilagođene profile za pojedinačne igre izravno s početnog zaslona, a kartica Gaming uključuje ažuriranja koja entuzijastima daju dodatne mogućnosti prilagodbe.
  • AMD HYPR-RX ažuriranja – AMD HYPR-RX je značajka jednim klikom dizajnirana za pojednostavljenje i upravljanje istovremenom međuoperativnošću temeljnih AMD tehnologija za postizanje učinka slaganja performansi. Dodana je podrška za dodatne igre prilagođene HYPR-u, uključujući Call of Duty: Warzone 2, F1 23 i UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Kada korisnici omoguće HYPR-RX s ovim i drugim HYPR-Tuned naslovima, automatski se primjenjuju postavke AMD FidelityFX Super Resolution ili Radeon Super Resolution.
  • AMD HYPR-RX Eco  Dizajniran imajući na umu uštedu energije, AMD HYPR-RX Eco omogućuje skup značajki koje jednim klikom donose smanjenje potrošnje energije GPU-a do 68%. Kao i AMD HYPR-RX, AMD HYPR-RX Eco u početku je podržan na grafici temeljenoj na AMD RDNA 3 arhitekturi.
  • Avatar: Frontiers of Pandora – najnovije izdanje AMD softvera nudi optimizacije za dugo očekivanu igru, koja je lansirana 7. prosinca 2023.

Više informacija o AMD softveru: Adrenalin Edition 23.12.1 dostupno je ovdje . Korisnici mogu preuzeti najnovije izdanje ovdje .

Više... Vaš Komentar Top
AMD najavio novu seriju mobilnih procesoa Ryzen 8040 koja donosi Ryzen AI

Datum objave 07.12.2023

AMD najavio novu seriju mobilnih procesoa Ryzen 8040 koja donosi Ryzen AI

AMD RyzenAI_Die

AMD je danas najavio novu AMD Ryzen 8040 seriju mobilnih procesora, proširujući svoju vodeću liniju mobilnih uređaja s najboljim performansama x86 procesora u klasi. S integriranim Ryzen AI NPU-om na odabranim modelima, AMD donosi najnaprednije AI računalstvo na tržište, s do 1,6x većom performansom obrade umjetne inteligencije od prethodnih AMD modela, za pružanje novih vrhunskih iskustava i mogućnosti spremnih za AI. Kako bi dodatno omogućio izvrsna AI iskustva, AMD također čini Ryzen AI softver široko dostupnim korisnicima za jednostavnu izgradnju i implementaciju modele strojnog učenja na svojim računalima s umjetnom inteligencijom.

AMD RyzenAI_8000

Nastavljamo isporučivati visokoučinkovite, energetski učinkovite NPU-ove s Ryzen AI tehnologijom kako bismo ponovno izumili osobno računalo“, rekao je Jack Huynh, viši potpredsjednik i generalni direktor AMD-ovog odjela za računalstvo i grafiku. “Povećane AI mogućnosti serije 8040 sada će se nositi s većim modelima kako bi se omogućila sljedeća faza AI korisničkog iskustva.

Više... Vaš Komentar Top
Zapakirajte božićni poklon uz Philips monitor vodič za gaming i kućni ured

Datum objave 07.12.2023

Zapakirajte božićni poklon uz Philips monitor vodič za gaming i kućni ured

Philips_Christmas_2023

S prazničnom sezonom tik pred vratima, MMD, vodeći stručnjak za zaslone i licencirani partner brenda Philips monitora, stvorio je vodič koji će vam zajamčeno pomoći pronaći savršen poklon. MMD je predan uvođenju inovacija i vrhunskom iskustvu kroz raznoliku ponudu visokokvalitetnih monitora, dizajniranih da osvježe svaki radni prostor, bilo kod kuće ili u uredu. Cilj je ovog vodiča da svaki korisnik Philips monitora svaki dan i svaki put uživa u izuzetnom iskustvu gameanja i rada od kuće. Ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste prazničnu sezonu učinili posebnom — a to znači samo najbolje.

Gejmanje s Evniom

Svatko može biti gamer, a kao što joj ime govori, Evnia podržava radost gejmanja za sve. Evnia monitori predstavljaju snagu visokih stopa osvježavanja i niskog ulaznog kašnjenja za responzivno gaming iskustvo, u kombinaciji s imerzivnim tehnologijama prikaza za očaravajuće slike. Uz Evniu, glatko i ugodno gameanje uvijek je zajamčeno, bez obzira kojoj gaming varijanti se želite posvetiti tijekom praznika.

Oni koji traže brz i responzivan monitor male veličine shvatit će da je Philips Evnia 25M2N3200W savršen odabir. Radi se o 24,5″ Full HD Fast VA zaslonu s ultra brzom stopom osvježavanja od 240 Hz i 0,5 ms MPRT za ultra glatke gaming sekvence s jasnim, preciznim slikama bez trzanja i ghostinga. Ako više volite još brži (i IPS) zaslon, Philips Evnia 25M2N5200P je njegov pandan: 24,5” Full HD IPS panel s ultra brzom stopom osvježavanja od 280 Hz za glatko i brzo gaming iskustvo te SmartImage HDR načinima za optimalnu boju, svjetlinu i kontrast.

Ljubitelji zakrivljenih zaslona traže imerzivno iskustvo, zaslon koji oponaša prirodnu krivulju oka. Philips Evnia 27M2C5500W je 1000R 27″ Quad HD zakrivljeni gaming monitor opremljen s AMD FreeSync Premium Pro, munjevito brzom stopom osvježavanja od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 1 ms GtG s 0,5 ms MPRT. Ovaj model nudi najbrže, najglađe iskustvo i idealan je izbor za intenzivniji, uzbudljivi i akcijski gaming. Sličan monitor, Philips Evnia 32M2C5500W je novo najavljeni 1000R 31,5” zakrivljeni zaslon spreman da vas odvede ravno u središte akcije svojim brzim VA panelom s Quad HD rezolucijom, stopom osvježavanja od 240 Hz i vremenom odziva od 0,5 ms.

Još jedno odlično rješenje za gejmanje su OLED paneli koji čine monitore s brzim odzivom i bez ghostinga. Njihova tehnologija omogućuje brže vrijeme odziva i MPRT, manju refleksiju i nisko ulazno kašnjenje. OLED također pruža jedinstveno realistične vizualne prikaze s dubokim crnim tonovima. Tu su Philips Evnia 34M2C8600 i Philips Evnia 49M2C8900.

Sinergija, ugodnost i povezivost u kućnom uredu

Rješenja za kućni ured i profesionalna rješenja dizajnirana su imajući na umu udobnost, povezivost, fleksibilnost i jednostavnost – svaki dan u godini, a posebno tijekom blagdanske sezone. Zbog toga portfelj Philips monitora uključuje široku lepezu prilagodljivih tehnologija za ugodno gledanje (digitalno naprezanje očiju smatra se pravim problemom za 50 % ili više korisnika računala), ultra jasne rezolucije za produktivnost i brojne mogućnosti povezivanja čak i za najzahtjevnije i kompleksne radne potrebe, uključujući rješenja za spajanje i daisy chaining tehnologiju.

Philips 27E1N5600HE monitor zadovoljava potrebe korisnika svih dobnih skupina kao odgovor na porast rada na daljinu, web događaja i aktivnosti, društvenih medija i online zabave. Za najzahtjevnije CAD-CAM, 3D grafike ili fotografske profesionalce, Philips 34B1U5600CH pruža svijetle, živopisne i kvalitetne slike na zakrivljenom 34” QHD VA panelu dizajniranom za olakšavanje svakog zadataka. Slični modeli, Philips 40B1U5601H i 40B1U5600, nude jednostavno povezivanje putem USB-C tehnologije, vrhunsku kvalitetu slike UltraWide QHD rezolucije s DisplayHDR 400 (u slučaju Philips 40B1U5600 modela), praktičnost MultiClient integriranog KVM-a, pa čak i držač za slušalice, čineći ih idealnim rješenjem za dinamične profesionalce kojima je potrebna velika veličina zaslona i izvrsna rezolucija.

Philips 27B1U7903 nudi kombinaciju izvanrednih slikovnih performansi sa sigurnim dockanjem putem jednog kabela, održivim materijalima u svojim komponentama i pakiranju te elegantnim dizajnom. Philips 40B1U6903CH nije samo opremljen brzim, višenamjenskim Thunderbolt™ 4 rješenjem za dockanje, već ima i veliki 39,7” zaslon (100,9 cm dijagonalno), 5K2K (5120 x 2160) rezoluciju, integriranu 5MP Windows Hello™ web kameru i mikrofon za uklanjanje pozadinske buke.

Portfelj monitora Philips sadrži dva glavna rješenja posebno namijenjena financijskim stručnjacima koji rade od kuće. Prvo, Philips 45B1U6900CH kombinira dva zaslona i web kameru u jednom setu, a Philips 49B2U5900CH ima 48,8″ (124 cm) zakrivljen SuperWide (32:9) zaslon.

Profesionalci koji su u pokretu često mogu imati unikatnije potrebe i često trebaju prijenosni monitor kako bi mobilni radni prostor bio ergonomičniji i udobniji. Zahvaljujući laganom i prijenosnom dizajnu, nagrađivani Philips 16B1P3302D može stati u aktovku ili ruksak sa svojom veličinom zaslona veličine 15,6” (39,6 cm dijagonalno). I kao posljednji dodaci, Philips SPT6607B i SPT6407B, poput blagdanskih ukrasa na drvcu, kombinacija su dva seta tipkovnice i miša dizajniranih za vaše produktivne dane. Možete povezati do tri uređaja zahvaljujući bežičnim 2,4 GHz i Bluetooth vezama, što je pogodno ako koristite Mac. Možete se jednostavno prebacivati između postavki kompatibilnih s MacOS-om, iOS-om i Windowsom.

Ove zime, neka Philips Monitori budu vilenjaci u vašem kućnom uredu, posipajući čaroliju udobnosti, jasnoće i magične povezanosti kako biste učinili svoje radne obaveze lakšim od pahulje snijega.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Noctua predstavila NM-M1 Torx bazirane SecuFirm2+ kompletge

Datum objave 06.12.2023

Noctua predstavila NM-M1 Torx bazirane SecuFirm2+ kompletge

nm_m1_mounting_kit_launch_web

Noctua je danas predstavila svoje nove NM-M1 komplete za multi-socket montažu za entuzijaste. Dostupni za Noctua hladnjake s 83 i 78 mm montažnim razmakom, NM-M1-MP83 i NM-M1-MP78 predstavljaju idealnu nadogradnju za korisnike koji žele migrirati svoje Noctua CPU hladnjake na novi, Torx temeljen SecuFirm2+ standard ili na najnovije sockete koje njihov hladnjak još nije podržavao u trenutku kupnje. Na AMD AM5, opcija offset montaže može značajno poboljšati performanse s tipičnim smanjenjem temperature CPU-a od 1-3°C.

NM-M1 setovi danas su Noctuini najopsežniji kompleti za montažu na više socketa, te podržavaju AMD AM5 i AM4 kao i Intel LGA1851, LGA1700, LGA1200, LGA1151, LGA1150, LGA1155 i LGA1156 sockete.

Više... Vaš Komentar Top
Zagrijavanje pred Božić! Nabavite doživotni Office 2021 Pro za samo 24,24 € i Windowse 11 Pro za samo 12,12 €!

Datum objave 06.12.2023

Zagrijavanje pred Božić! Nabavite doživotni Office 2021 Pro za samo 24,24 € i Windowse 11 Pro za samo 12,12 €!

Još samo nekoliko dana dijeli Božićne praznike. Jeste li unaprijed pripremili darove za svoje prijatelje i obitelj? Dakle, bez gubljenja vremena, dolazim izravno na stvar. Ovdje je Godeal24 – vaša putovnica za neusporedive ponude, ekskluzivne ponude i slavlje uštede. Godeal24 pokreće Shopping Festival 12.12 na kojem možete nabaviti softverske ključeve po niskoj cijeni. Svaki softver naveden u nastavku sada je na rasprodaji i većina popusta ograničena je vremenom.

Godeal24 snižava cijenu Office paketa koji je najpopularniji. Možete platiti samo 24,24 € da biste dobili doživotnu licencu za Office 2021 Professional! Nema više drugih naknada za to! Naravno, ako postoje problemi s prilagodbom sustava ili aplikacije, MS Office 2019 Pro je također na akciji! Osigurajte Office 2019 Pro za samo 22,25 €. Za tvrtke ili kupnju s prijateljima, tu su i paketi s više ključeva. Teško je zamisliti Office 2021 Pro za samo 14,85 €/PC, ali Godeal24 to može učiniti istinitim! Možete dobiti informacije o proizvodu pomicanjem prema dolje. Godeal24 pruža brzu dostavu i doživotnu postprodajnu uslugu, tako da možete kupovati s povjerenjem! Kupite najbolje darove na ovoj predbožićnoj akciji.

231128-720p-gd24-€(2)

Povećajte produktivnost po niskoj cijeni! Vremenski ograničena ponuda!

Sigurniji način za aktivaciju vaših Windowsa 10!

Nabavite svoj povoljan paket proizvoda! (coupon code “SGO62″)

Fantastična prodaja od koje će vam se vilica objestiti! Nevjerojatno dobar posao!

Do 50% popusta na još verzija Windowsa i Officea! (kupon kod ” SGO50″)

Najprikladniji način za dobivanje alata je Godeal24. Ispravni ključevi i profesionalna korisnička služba čine vašu kupnju bezbrižnom!

Praktični računalni alati:

>>>Nabavite još alata

Kako platiti?

>Idite na stranicu za naplatu, nastavite kao gost (ili kreirajte račun), a zatim ispunite “Informacije o naplati”.

godeal24_narudzba_1

> Odaberite “CWALLETCO” u ovom koraku i kliknite Nastavi (Continue)

godeal24_narudzba_2

> Molimo potvrdite svoju narudžbu i klikinite Naruči (Place Order)

godeal_bf_2024_1

> Tada će vas prebaciti na ovu stranicu gdje birate način plaćanja.

godeal_bf_2024_2

> Na kraju, odaberite PayPal za izvršavanje naplate.

godeal_bf_2024_3

Uz Godeal24 možete uštedjeti mnogo vremena i novca s Microsoftovim licencama s popustom, IT sigurnosnim softverom i drugim računalnim alatima. Nabavite Windows OS i MS Office po nenadmašnoj cijeni. Iskusite kupnju bez muke s Godeal24 digitalnom isporukom, koja šalje vaš softver izravno na vašu e-poštu unutar nekoliko sekundi od kupnje. Uz to, s ocjenom na TrustPilotu 98% Izvrsno i stručnom tehničkom podrškom 24/7 možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete.

Godeal24 obećava da nudi profesionalnu tehničku podršku 24/7 i doživotnu postprodajnu uslugu te da možete koristiti proizvod bez problema!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Pravi razlog zašto se tvornice poluvodiča ne mogu izgraditi u Sjedinjenim Državama

Datum objave 06.12.2023

Pravi razlog zašto se tvornice poluvodiča ne mogu izgraditi u Sjedinjenim Državama

Pravi razlog zašto se tvornice poluvodiča ne mogu izgraditi u Sjedinjenim Državama

TSMC-ova tvornica poluvodiča u Arizoni trebala je biti pionir američkih poluvodiča, ali od početka je u problemima. Datum završetka je odgođen i čini se da masovna proizvodnja neće biti dostupna do 2025. Zašto je ova tvornica koja ima najvišu industrijsku ljestvicu u problemu?

Problem nije nedostatak tehnologije, opreme ili potražnje. Divovi dizajna poluvodiča poput Applea i AMD-a objavili su svoju namjeru da kupuju od TSMC-a u Sjedinjenim Državama. Također TSMC ima najveći broj opreme za litografiju ASML EUV strojeva koji koštaju milijarde dolara, dok su Sjedinjene Države dom Applied Materials (AMAT), najveće svjetske tvrtke za proizvodnju opreme za poluvodiče. Stoga ne postoji problem lanca opskrbe dijelovima. Vrijedno je spomenuti da Sjedinjene Države su još uvijek prva zemlja poluvodičke industrije u svijetu, a većina patenata i tehnologija povezanih s poluvodičima nalazi se upravo u toj regiji.

Ono što je problem su radnici i stručnjaci iz raznih industrija specijalizirane opreme za mehaničku, električnu/elektroničku i kemijsku industriju s iskustvom rada u tvornicama poluvodiča. Drugim riječima, upravljanje tvornicama poluvodiča bliže je općoj industrijskoj tehnologiji nego tehnologiji poluvodiča, riječi su Mark Liu, predsjednika TSMC-a.

Primjerice današnje tvornice su pune malih tračnica za transport FOUP-a, posebnih spremnika za skladištenje i premještanje poluvodičkog materijala koji djeluje kao baza na kojoj se može oblikovati integrirani krug. Nadalje, robotska oprema koja se koristi za pozicioniranje i pakiranje poluvodiča mora se pomaknuti u točno određeni položaj bez ijednog inča pogreške. Kako bi se ovaj posao mogao obaviti pouzdano, potrebni su ultraprecizni motori i senzori za spojeve.

TSMC započeo rad na pretprodukciji 2nm probne proizvodnje

TSMC želi 50 posto subvencije za izgradnju tvornice čipova u EU

Apple zauzeo 90 posto TSMC-ove 3nm proizvodnje ove godine

Istodobno, unutrašnjost objekta uvijek mora biti čista jer i najsitnije čestice prašine mogu utjecati na proizvodnju. Stoga postoji veliki broj uređaja za stabilnu opskrbu ultra čistom vodom i posebnim cijevima za protok zraka u postrojenju. I ne samo to, oprema za napajanje također koristi redundantne aranžmane, jer čak i ako se tvornica jednom obustavi, cijeli proces treba ponovo pokrenuti.

Ništa manje nije bitna cijena radne snage. Bivši predsjednik je rekao da su “troškovi proizvodnje poluvodiča u SAD-u 50 posto veći nego u Tajvanu” i nazvao je “gubitkom” izgradnju tvornica po ugovoru u SAD-u. Na kraju, ako TSMC želi stabilizirati prinos i dobiti radnu snagu i materijalne resurse za održavanje svojih tvornica čipova na duže vrijeme, američka vlada mora nastaviti pružati potporu.

Međutim, nejasno je može li Bidenova administracija i bilo koja vlada koja uspije na vlasti nastaviti ispisivati bjanko čekove TSMC-u dok se ne ostvari dugo njegovana želja o “američkoj neovisnosti poluvodiča”.

Više... Vaš Komentar Top
Nvidijina prekretnica! Više od 500 RTX igara i aplikacija

Datum objave 06.12.2023

Nvidijina prekretnica! Više od 500 RTX igara i aplikacija

Nvidijina prekretnica

Nedavno je Nvidia službeno objavila da postoji više od 500 igara i aplikacija koje podržavaju RTX tehnologiju što je nova prekretnica.

Od izlaska RTX 2080 prve RTX grafičke kartice 20. kolovoza 2018., Nvidia je još jednom ponudila igračima moćne performanse za stvarnije iskustvo igre kroz tehnologiju praćenja zraka. Pokreće ju namjenska RT jezgra donoseći impresivno osvjetljenje i refleksiju u igru, a DLSS pruža AI grafičko ubrzanje kroz Tensor jezgre.

Nvidijina prekretnica_1

NVIDIA najavljuje DLSS 3.5 – igre su postale stvarnije!

NVIDIA video skaliranje integrirano u Chrome 110

Prema Nvidia, trenutno igrači igraju RTX igre 87 milijuna sati tjedno. Devedeset sedam posto igrača s grafičkim karticama RTX serije 40 uključuje RTX tehnologiju u Cyberpunku 2077. Isto vrijedi i za druge popularne igre, uključujući Forever, Diablo 4 itd.

Više... Vaš Komentar Top
Razmislite prije nego što kliknete na neku poveznicu u e-pošti ili porukama

Datum objave 06.12.2023

Razmislite prije nego što kliknete na neku poveznicu u e-pošti ili porukama

Razmislite prije nego što kliknete na neku poveznicu u e-pošti ili porukama

Iako su zahvaljujući suradnji Googlea i različitih sigurnosnih kibernetičkih tvrtki i agencija, virusne prijetnje koje se pojavljuju na Android Google Playu smanjene u usporedbi s proteklih nekoliko godina. Međutim, zbog slobode sustava Android, hakeri još uvijek pronalaze načine da upadnu u sustav i potom ugroze sigurnost osobni podaci/vlasništvo korisnika mobitela.

Tvrtka za mrežnu sigurnost Promon nedavno je objavila izvješće na internetu, otkrivajući malware FjordPhantom novu vrstu zlonamjernog softvera za Android. Ovaj zlonamjerni softver nakon što se preuzme i instalira, koristiti tehnologiju “virtualizacije” za stvaranje drugog virtualnog okruženja u telefonu. Osim što hakerima omogućuje potpunu kontrolu korisničkih podataka, također uništava korišteni mehanizam Sandbox sustavom Android za izolaciju štetnog softvera, te time sprječava sustav u otkrivanju da je korisnikov telefon ugrožen.

Razmislite prije nego što kliknete na neku poveznicu u e-pošti ili porukama_1

Poput mnogih novih mobilnih zlonamjernih programa, napad FjordPhantoma funkcionira slanjem e-pošte ili SMS-a žrtvi, pretvarajući se da je predstavnik korisničke službe banke, potičući ih da preuzmu bankovnu aplikaciju koja izgleda stvarna i legitimna. Trenutno su glavne mete FjordPhantoma azijske zemlje, ali to ne znači da hakeri neće širiti invaziju zlonamjernog softvera na ostale zemlje i regije, te nastaviti razvijati.

S druge strane, Google je korisnike Androida uvjerio da se ne trebaju previše brinuti. Google Play Protect će upozoriti korisnike ili blokirati aplikacije za koje se zna da pokazuju zlonamjerno ponašanje na Android uređajima s uslugama Google Play. Kako ne bi postali sljedeća žrtva, Google korisnicima Androida savjetuje da aplikacije preuzimaju samo s Google Playa ili drugih pouzdanih izvora.

Kako bilo da bilo, budite oprezni.

Više... Vaš Komentar Top
Odmotajte AOC-ov ultimativni Gamer’s Gift vodič

Datum objave 06.12.2023

Odmotajte AOC-ov ultimativni Gamer's Gift vodič

[AOC] Christmas PR Images 2023_2

Ove blagdanske sezone istražite pikseliziranu avanturu osmišljenu za različite osobnosti gamera. Otkrijte idealnog tehnološkog suputnika namijenjenog za natjecateljskog entuzijasta, imerzivnog istraživača, strategijskog genijalca, povremenog društvenog gamera, avanturista vođenog pričom ili profesionalnog esportaša.

Unaprijedite gamersku avanturu svojih voljenih i učinite ovu blagdansku sezonu nezaboravnom sa savršeno prilagođenim poklonom!

Natjecateljski entuzijast

Za gamera koji uživa u intenzitetu multiplayer online battle arena (MOBA) i pucačine iz prvog lica (FPS), AOC GAMING 25G3ZM/BK predstavlja ultimativnu stvar izbora. Uz nisko kašnjenje i visokom stopom osvježavanja od 240 Hz, ovaj monitor osigurava konkurentsku prednost s glatkim i odzivnim gameanjem, pružajući im prednost u svakoj virtualnoj borbi.

Preporučena maloprodajna cijena: 199 €

Saznajte više o AOC GAMING 25G3ZM/BK -> na poveznici 25G3ZM/BK

Imerzivni istraživači

Lovci na blago mogu se upustiti u epske avanture i istraživati ogromne open-world RPG-ove s AGON AG405UXC. Ovaj monitor pruža vizualnu gozbu s visokom ultrawide QHD rezolucijom (3440×1440) na impresivnoj dijagonali od 40 inča, nadopunjenom HDR podrškom. Omogućuje imerziju u zadivljujuće krajolike i doživljavanje gaminga kao nikada prije, čineći svaki zadatak vizualno zapanjujućim putovanjem.

Preporučena maloprodajna cijena: 599 €

Istražite AGON AG405UXC -> klikom na poveznicu AG405UXC.

Strategijski genijalac

Zapovjednici mogu voditi svoje vojske i osvajati kraljevstva s AOC GAMING CU34G2X/BK. Savršeno prilagođen za Real-Time Strategy (RTS) i Turn-Based Strategy (TBS) gaming, njegov ultrawide omjer širine i visine pruža strateški pregled potreban za potpunu dominaciju. Svaki se potez može precizno isplanirati kako bi se strategije odvijale besprijekorno na prostranom zaslonu.

Preporučena maloprodajna cijena: 389 €

Krenite u osvajanje s AOC GAMING CU34G2X/BK -> na poveznici CU34G2X/BK

Avanturisti vođeni pričom

Odvažni mogu doživjeti imerzivno iskustvo u zapanjujuće priče i vizualno impresivne avanture uz AOC GAMING CQ27G2S/BK. Skrojen za gamere vođene pričama, ovaj monitor može se pohvaliti visokim omjerom kontrasta i živopisnom reprodukcijom boja. Njegov zakrivljeni dizajn povećava imerzivnost, dok njegova podrška za HDR10 donosi poboljšane naglašene i sjenovite dijelove. Svaki zaplet i emotivni trenutak doživljavaju se u kinematografskoj kvaliteti, oživljavajući gaming narativ.

Preporučena maloprodajna cijena: 269 €

Otkrijte AOC GAMING CQ27G2S/BK -> na poveznici CQ27G2S/BK.

Povremeni društveni gamer

Za opuštene sesije gameanja s prijateljima, AOC GAMING Q27G2S/EU idealan je suputnik. Dizajniran za ležerni multiplayer gaming i naslove za jednog gamera, njegovi udobni kutovi gledanja i točnost boja stvaraju središte društvenog gameanja. Njegov IPS panel i široki kutovi gledanja osiguravaju da svatko ostane u akciji bez propuštanja trenutka. S optimalnom veličinom od 27 inča, s QHD rezolucijom i brzinom osvježavanja od 165 Hz, monitor je na vrhunskom mjestu pristupačnosti, performansi i oštrine.

Preporučena maloprodajna cijena: 299 €

Družite se s AOC GAMING Q27G2S/EU -> na poveznici Q27G2S/EU.

Profesionalni esportaš

Za one koji teže slavi u esport naslovima poput CS:GO-a i League of Legends, AGON PRO AG276QZD predstavlja ultimativni izbor. S izuzetno niskim vremenom odziva zahvaljujući OLED tehnologiji, visokom stopom osvježavanja od 240 Hz, niskim unosom kašnjenja i kompatibilnošću s NVIDIA G-SYNC, ovaj monitor osigurava da svaki pokret bude izveden s preciznošću. Podignite svoje esport performanse i natječite se na najvišoj razini.

Preporučena maloprodajna cijena: 999 €

Digni se na višu razinu s AGON PRO AG276QZD -> poveznica: AG276QZD

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Sonos popusti za blagdane

Datum objave 05.12.2023

Sonos popusti za blagdane

Sonos_Holiday_23

Bilo da želite nadograditi svoj multiroom sustav ili izgraditi novi, Sonos vas pokriva. Miješajte i kombinirajte zvučnike kako biste stvorili svoj savršeni sustav kućnog kina i završite svoju blagdansku kupnju s do 20% popusta na najtraženije zvučnike i zvučne trake. Doživite užitak sezone i uštedite najmanje 20% od 14. do 18. prosinca kod odabranih maloprodajnih partnera u Hrvatskoj.

U nastavku pronađite nadolazeće posebne blagdanske ponude u A.S. Komunikacije i Sancta Domenica:

  • 20% popusta na Sonos Beam (Gen 2) (sada 459 €), snažan soundbar koji oživljava svaki film, emisiju ili pjesmu. Baš na vrijeme da počnete uživati u ovim blagdanskim filmovima!
  • 20% popusta na Sonos Ray (sada 249 €), kompaktni soundbar jednostavan za korištenje.
  • 25% Sonos Roam (sada 159 €) i Sonos Roam SL (sada 139 €) za dodavanje radosti u svaku sobu i zvonjenje diljem svijeta.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 2 minute

Kompletan backup WIN10 hard diska i kasnije restore

Objavljeno prije 2 minute

Elden Ring

Objavljeno prije 4 minute

Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke

Objavljeno prije 8 minuta

Netflix

Objavljeno prije 16 minuta

iPhone mobiteli - 2. dio

Novosti

Google lansira Gemma: najmoćniji open-source AI model

Google je napravio još jedan značajan potez u području velikih modela: lansirao je Gemma, lagani i napredni open-source model. Ime "Gemma" dolazi od latinske riječi "gemma", što znači "dragulj". Ovaj model ne samo da predstavlja značajan ko... Pročitaj više

Lansiran Huawei Pocket 2 mali sklopivi telefon

Huawei je predstavio svoj deveti telefon sa sklopivim zaslonom, Pocket 2, koji nudi niz novosti i poboljšani dizajn u odnosu na prethodnika. Da li će novi kralj zauzeti prijesto u ovom sve popularnijem segmentu? Elegancija na prvi pogled Po... Pročitaj više

Googleova stranica za prijavu potpuno je revidirana

Ako ste se nedavno prijavili na svoj Google račun bilo na mobilnom uređaju, tabletu ili web pregledniku, možda ste vidjeli poruku "Uskoro dolazi novo sučelje". Pa, ono je napokon stiglo! Novo sučelje za prijavu na Google račun ima moderniji... Pročitaj više

Otkrivamo ovogodišnje najnovije trendove u svijetu pametnih telefona

Istinske inovacije u tehnološkoj industriji mobilnih telefona kao da su iscrpljene. Sve se više radi o utrci u nadogradnji parametara RAM-a, brzine punjenja, senzora kamera itd. Pred nama je Mobile World Congress 2024 s dugim popisom gostuj... Pročitaj više

Predstavljen prvi sigurnosni procesor otvorenog koda

OpenTitan najavio je prvi komercijalni sigurnosni mikroprocesor izgrađen na istoimenoj hardverskoj platformi otvorenog koda. Ovo je još jedna prekretnica u razvoju otvorenog hardvera koji dobiva na snazi zahvaljujući arhitekturi RISC-V proc... Pročitaj više

Sve novosti