Priča se da Nvidia RTX 4070 ima cijenu od 749 USD

Datum objave 17.03.2023 - Sanja Ledinek

Priča se da Nvidia RTX 4070 ima cijenu od 749 USD

Priča se da Nvidia RTX 4070 ima cijenu od 749 USD

Priča se da Nvidia RTX 4070 ima cijenu od 749 USD

Nvidia će 13. travnja lansirati GeForce RTX 4070 sa službenom preporučenom maloprodajnom cijenom 749 USD.  Cijena je 250 USD viša od GeForce RTX 3070 kada je lansirana, što znači da je 50 posto skuplja. Da stvari budu još problematičnije, cijena nekih GeForce RTX 4070 proizvoda koji nisu referentni će biti viša, i vjerojatno doseći 799 USD, što je ista cijena kao GeForce RTX 4070 Ti kada je prvi put predstavljena.

Neki ljudi nagađaju da je ovo potez Nvidije kako bi motivirala svoje partnere, nadajući se da će svaki brend imati barem jedan proizvod koji zadovoljava službenu preporučenu maloprodajnu cijenu.

PROČITAJTE JOŠ

Nvidia RTX 4090 i RTX 4080 grafičke kartice – moćne, velike i skupe

NVIDIA DLSS podrška u više od 200 igara

NVIDIA RAD-TTS AI pretvara tekst u glas

Prema prethodno objavljenim podacima, GeForce RTX 4070 opremljena je AD104-250/251, ima 46 SM-ova, odnosno 5888 CUDA jezgri i 36 MB L2 cache memorije, te je opremljena s 12 GB GDDR6X memorije, sa širinom memorijskog sučelja od 192 bita i brzine 21 Gbps. PCB dizajn je PG141-SKU336/337, a potrošnja energije cijele kartice je 200 W.

Eto, iako su specifikacije RTX 4070 i RTX 4070 Ti relativno bliske, sudeći po cijenama koje su procurile, čini se da nema dovoljnog razmaka u pozicioniranju.

Više... Vaš Komentar Top
Prva Apple Premium Partner trgovina u Adriatic regiji otvara vrata kupcima u Zagrebu

Datum objave 16.03.2023

Prva Apple Premium Partner trgovina u Adriatic regiji otvara vrata kupcima u Zagrebu

16_03_2023_Zagreb_iStyle_4

iSTYLE s ponosom najavljuje otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine u Hrvatskoj i Adriatic regiji koja se nalazi u Arena Shopping centru u Zagrebu. Svečano otvorenje trgovine održat će se 18. ožujka 2023., a kupcima će pružiti potpuno novo Appleovo iskustvo kupovine.

Ovaj u cjelosti inovativan koncept kupcima će ponuditi nov dizajn, sličan Appleovim maloprodajnim trgovinama. S prostranim dobro osvijetljenim interijerom, svom opremom koja dolazi izravno od Appleovih dobavljača, s talijanskim kamenim podovima, dizajnerskim okruglim stolovima iz SAD-a i namještajem iz Njemačke. Sve to označava početak nove ere za iSTYLE. Razinu korisničke usluge i iskustvo kupnje sličnu Appleovim trgovinama diljem svijeta osigurat će veći broj visoko obučenog prodajnog osoblja.

16_03_2023_Zagreb_iStyle_1

“Oduševljeni smo što u Hrvatskoj i Adriatic regiji predstavljamo prvi koncept trgovine Apple Premium Partner. U nastojanju pokazivanja svoje predanost hrvatskom tržištu, nedavno smo se proširili otvaranjem tri nove trgovine, čime smo povećali ukupan broj trgovina u Zemlji na šest. Ovaj najnoviji redizajn omogućuje nam ponuditi nove programe i personalizirane usluge našim cijenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u Hrvatskoj i Adriatic regiji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner trgovine uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Appleovih timova, i neizmjerno smo ponosni na naša postignuća. Zahvaljujemo našem predanom osoblju i partnerima koji su neumorno radili kako bi našim kupcima donijeli ovo uzbudljivo novo maloprodajno iskustvo,” rekao je Valeriu Ion, generalni direktor iSTYLE-a za  Rumunjsku, Bugarsku, i zemlje Adria regije.

Novi koncept poslovanja razlikuje se od dosadašnjeg uobičajenog pristupa Apple Premium Reseller-a, čija je zadaća pružiti Appleovim partnerima jedinstven dizajn i operativni okvir. U isto vrijeme, s trgovinama Apple Premium Partner, Appleov je cilj kupce još više približiti svijetu iskonskog brenda i dobivanje kvalitetnije usluge.

16_03_2023_Zagreb_iStyle_2

Kupci će imati pristup širokoj paleti Appleovih proizvoda i dodataka, a osoblje će biti spremno za pružanje stručnih savjeta i podrške. U trgovinama Apple Premium Partner izlaganje Apple proizvoda i Apple dodatne opreme još je važnije nego prije. Broj zatvorenih vitrina sveden je na minimum, tako kupci mogu bez pomoći osoblja jednostavno isprobati izložene proizvode na otvorenim površinama.

U novoj flagship trgovini iSTYLE će pružati stalne usluge, uključujući zamjenu zaslona iPhonea ili zamjenu baterije istog dana. Kupci će također imati na raspolaganju niz načina za plaćanje, uključujući beskamatne financijske usluge plaćanja, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe zamjene i usluge kompenzacije rabljene opreme. Osim toga, trgovina će u skoroj budućnosti moći funkcionirati i bez fizičke blagajne.

U trgovini će raditi stručni zaposlenici koji su prošli ekskluzivnu obuku Apple Premium Partnera te će nuditi redovite besplatne edukacije i otvorene radionice za širu javnost. Tečajevi koji počinju u proljeće pokrivati će teme kao što su rad na MacOS-u za početnike, savjeti i trikovi za napredne Mac korisnike i tečaj za uređivanje videa.

16_03_2023_Zagreb_iStyle_3

Cilj nam je učiniti Appleove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Hrvatskoj i Adriatic regiji. Vjerujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine samo početak i veselimo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti većem broju kupaca,” rekla je Antonela Jularić, voditeljica maloprodaje u iSTYLE-u.

Pored pružanja vrhunskih usluga, iSTYLE stavlja još veći naglasak na pružanje usluga poduzetnicima te malim i srednjim tvrtkama, stoga je dio iStyle tima i djelatnik specijaliziran za korporativne korisnike s iskustvom u financiranju korporativnog hardvera.

U 2022. iSTYLE Hrvatska ostvario je izvanredne prihode od prodaje od 30,2 milijuna EUR, pri čemu je svako područje poslovanja doživjelo značajan rast u usporedbi s fiskalnom godinom 2021. Posebno je online odjel imao izvrsne rezultate. Ovaj impresivan rast najvećim je dijelom rezultat povećane prodaje robe široke potrošnje, što je omogućeno obnovom i širenjem mreže trgovina. iSTYLE je sada prisutan u četiri grada diljem zemlje – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru – s ukupno šest trgovina. Time je 2022. godina najuspješnija u više od dva desetljeća poslovanja u Hrvatskoj. Broj zaposlenih također je porastao za gotovo 50% u usporedbi s fiskalnom godinom 2021. s timom od 40 predanih zaposlenika koji pokreću kontinuirani uspjeh marke.

Posebna ponuda na dan otvorenja

Povodom proslave otvaranja nove trgovine, najavljujuju da će počevši od 18. ožujka u 10:00 nuditi dosad neviđene ponude, zajedno s posebnim aktivacijama i darovima za prvih 100 kupaca. Posebno su uzbuđeni što nude posebnu promociju za MacBook Air, njihovo najpopularnije prijenosno računalo. Ne propustite ovu ekskluzivnu priliku! Za više informacija posjetite web stranicu https://istyle.hr/arena-premium-partner.

iSTYLE tim vas sve poziva, posjetite novu Apple Premium Partner trgovinu u Arena Shopping centru u Zagrebu kako bi doživjeli najnovije Apple proizvode i usluge u opuštenom, prijateljskom okruženju.

Više... Vaš Komentar Top
Spremni na sve: Kako data centri preživljavaju izazove

Datum objave 16.03.2023

Spremni na sve: Kako data centri preživljavaju izazove

digital_reality_1

Piše: Lex Coors, Chief Data Center Technology and Engineering Officer u tvrtki Digital Realty

Ovo vrijeme izazovno je za potrošače, kao i za tvrtke. Svi se suočavamo s inflatornim pritiscima, rastućim troškovima energije i potencijalnim nestašicama, ekstremnim klimatskim pojavama i nestabilnim geopolitičkim krajolikom. To stvara neizvjesnost u kojoj je teško upravljati.

Za data centre, koji su postali središnji živčani sustav globalnog gospodarstva, bitno je da smo opremljeni za suočavanje s ovom neizvjesnošću, u svim njenim oblicima. Ne samo da bismo podržali vlastite klijente, već i podržali društvo u cjelini. Podaci su sada nevidljiva tkanina koja drži našu digitalnu ekonomiju i društvo na okupu i raste svijest o njihovoj važnosti. Mnoge vlade prepoznaju data centre kao kritičnu infrastrukturu, u znak priznanja naše uloge u osnaživanju svakodnevnog života u cijelom svijetu, omogućavajući sve, od pružanja zdravstvene skrbi, preko e-trgovine do financijskih transakcija, do pružanja zabave koju konzumiramo svakodnevno.

Budući da smo globalni pružatelj usluge data centara, u našoj je DNK biti otporan na rizik u svim njegovim oblicima, od kibernetičke sigurnosti do klimatskih promjena i nestašice energije. To se odnosi na sve data centre Digital Realtyja, uključujući naš centar u Zagrebu koji opslužuje globalne i lokalne klijente u Hrvatskoj i regiji.

digital_reality_2

Naša spremnost također pomaže osigurati da ključne digitalne usluge na koje se društvo oslanja, kao što su hitne službe, budu dostupne kada su najpotrebnije. Na primjer, kada se radi o rješavanju potencijalnih problema kao što su nestanci energije, pripremamo se za najgori mogući scenarij. Imamo rezervne generatore postavljene u svakom našem objektu širom svijeta, koji su opremljeni za napajanje naših operacija satima – čak i danima – ako je potrebno. Također smo uspostavili ugovore o razini usluge s našim dobavljačima goriva koji propisuju prioritet isporuke goriva. Dakle, kad god smatramo da je vjerojatno da bi moglo doći do nestanka energije, u mogućnosti smo postaviti kamione s gorivom u blizini kako bismo spriječili zastoje.

Ono što je najvažnije, naši napori u pripravnosti koriste drugim domovima i tvrtkama. Budući da možemo upravljati našim data centrima neovisno o električnoj mreži tijekom razdoblja u kojima je ona pod povećanim opterećenjem ili prekidima, oslobađamo energiju iz mreže za druge korisnike kojima je najpotrebnija. Na primjer, ranije prošle godine u Kaliforniji, tijekom produžene sezone toplinskog vala i šumskih požara, naši su data centri bili pozvani da se proaktivno prebace na rezervno napajanje u nekoliko kritičnih vremenskih razdoblja kada je državna električna mreža bila na granicama svojih mogućnosti da pouzdano isporučuje energiju. Uklanjanjem našeg značajnog opterećenja iz mreže, oslobodili smo dovoljno električne energije za održavanje svjetla i klimatizacije u više od 48.000 domova tijekom ovog kritičnog razdoblja.

Također stalno tražimo obnovljive alternative dizelskom gorivu za napajanje naših rezervnih generatora. U Francuskoj smo, na primjer, prešli na gorivo s niskim udjelom ugljika, poznato kao HVO100 (biljno ulje obrađeno vodom za pogon naših generatora), koje se proizvodi od otpadnih organskih materijala, a ne od nafte, i ima do 90% manji ugljični otisak u životnom ciklusu i certificirano je za održivost.

digital_reality_3

U širem smislu, naše planiranje otpornosti počinje na početku izgradnje data centra. Zamišljamo data centar koji je podložan svim vrstama katastrofa – od potresa preko poplava do klizišta – i projektiramo, gradimo i radimo u skladu s tim. To osigurava da su naši objekti otporni i da se mogu nositi s gotovo svime – od ekstremnih vremenskih uvjeta do prekida isporuke energije iz energetske mreže. Zauzvrat, to znači da održavamo rad naše globalne mreže data centara, tako da ključna javna infrastruktura, poput sustava koje koriste bolnice i transportne mreže, može nastaviti s radom.

Imamo poseban tim za procjenu rizika koji radi na određivanju najbolje lokacije za data centar. Naš tim razmatra niz čimbenika, od poslovne prilike do toga je li lokacija dovoljno uzdignuta da izbjegne rizik od poplava i može li izdržati druge ekstreme, poput potresa. Također procjenjuju blizinu opasnih kemijskih postrojenja i putanje leta. Naše odluke o tome gdje izgraditi data centre donose se na temelju ovih otkrića, a gradimo samo na lokacijama kada smo uvjereni da možemo ponuditi maksimalnu otpornost.

Nakon što data centar počne raditi, postoji nekoliko stvari koje radimo kako bismo osigurali da ostane operativan. Prvo, imamo planove za nepredviđene situacije kako bismo osigurali struju ako je potrebno, a drugo, pratimo vremenske i klimatske događaje i koristimo sustav situacijske svijesti za upravljanje i reagiranje na prijetnje. U slučaju problema sa stabilnošću elektroenergetske mreže, možemo se prebaciti na naše rezervne sustave napajanja kako bi naši data centri bili online.

digital_reality_4

Iako su na sreću rijetki, bilo je trenutaka kada su ekstremni uvjeti zahtijevali da provedemo mjere otpornosti kako bismo osigurali da ostanemo operativni za naše klijente. Kada je oluja Uri zapuhala u Teksasu u veljači 2021., onesposobivši državnu elektroenergetsku mrežu i uzrokujući nestanak struje u domovima i tvrtkama, bili smo spremni i koristili smo naše sustave napajanja za hitne slučajeve (uključujući naše rezerve dizela i snažne mreže opskrbe) kako bismo održali 100 posto neprekidnog rada za kritične digitalne usluge. Također smo preusmjerili višak zaliha goriva našim kupcima u Teksasu za korištenje u njihovim drugim nekretninama nevezanim uz Digital Realty.

U budućnosti ćemo nastaviti blisko surađivati s vladama i dobavljačima energije diljem svijeta kako bismo osigurali da data centri i dalje budu prepoznati i da im se daje prioritet kao kritična infrastruktura za gospodarstvo i društvo. Naše obveze prema održivosti i energetskoj učinkovitosti također će biti ključni pokretač inovacija dok nastojimo smanjiti našu ovisnost o fosilnim gorivima, iskoristiti održive resurse i sve više sudjelovati u kružnom gospodarstvu.

Svi se oslanjamo na digitalnu ekonomiju, bili mi toga svjesni ili ne. Dotiče se gotovo svakog aspekta našeg svakodnevnog života i olakšava funkcioniranje našeg modernog društva. Nikada se ne možemo riješiti rizika ili neizvjesnosti. Ali možemo dati sve od sebe da planiramo i predvidimo rizik kako bismo bili što otporniji i pružili sigurnost našim klijentima i potrošačima u sve nesigurnijem svijetu.

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
Dell predstavio novu seriju prepoznatljivih XPS stolnih i prijenosnih računala

Datum objave 15.03.2023

Dell predstavio novu seriju prepoznatljivih XPS stolnih i prijenosnih računala

XPS15_2023_1

Dell XPS Desktop stolno računalo, kao i XPS 15 i XPS 17 prijenosna računala primamljivog su izgleda i visokih performansi dizajniranih za intenzivnu kreativnu upotrebu poput uređivanja fotografija, streaminga ili stvaranja budućih digitalnih remek- djela.

XPS Desktop stolno računalo opremljeno je 13. generacijom Intel Core i9k procesora, NVIDIA GeForce RTX 4090 ili AMD Radeon RX 6900 XT grafičkom karticom te DDR5 radnom memorijom, s do 60 posto većom brzinom od DDR4. Osim toga, najnovije stolno računalo donosi i novi pristup vanjskom dizajnu uključujući aluminijski okvir i profinjenu prednju rešetku, kao i nove Graphite i Platinum boje kućišta. Također, računalo je dostupno s tekućim hlađenjem te bočnim ventilacijskim otvorom za dodatno hlađenje.

XPS17_2023_1

PROČITAJTE JOŠ

Dell Latitude 7230 Rugged Extreme tablet dostupan i u Hrvatskoj

Dell XPS 15 9520 recenzija

XPS_Desktop_2023_1

Isto tako, XPS 15 i XPS 17 modeli sada su opremljeni najnovijim Intel Core procesorima 13. generacije te GPU-ovima NVIDIA serije 40. Ova radna prijenosna računala nastavljaju spajati visoku tehnologiju, dizajn i zaslon kako bi pružili najbolje korisničko iskustvo digitalnim kreatorima u pokretu.

Više... Vaš Komentar Top
G.SKILL najavljuje 48 GB DDR 5 8000 memorijski komplet

Datum objave 15.03.2023

G.SKILL najavljuje 48 GB DDR 5 8000 memorijski komplet

Gskill najavljuje (1)

G.SKILL je najavio DDR5-8000 CL38 48GB memorijski kit dvostrukih 24 GB modula, koji omogućuju do 192 GB memorije na s matičnim pločama s četiri DIMM utora ili 96 GB s dva DIMM utora. Prema AIDA64 testovima propusnosti memorije kompleta može doseći 123,76 GB/s brzine čitanja, 120,75 GB/s pisanja i 118,02 GB/s kopiranja. Testovi su provedeni u kombinaciji ASUS ROG Maximus Z790 Apex matičnom pločom i Intel Core i9-13900K procesorom.

Radni napon memorije nije specificiran, iako za većinu korisnika to ne bi trebalo biti važno. Osnovne specifikacije već su dovoljno brze tako da OC nije potreban. Vrijedno je spomenuti da moduli podržavaju Intel XMP 3.0. tehnologiju, ali neće baš biti plug-and-play na mnogim LGA1700 matičnim pločama.

Gskill najavljuje (2)

PROČITAJTE JOŠ

G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-6800 recenzija

G.Skill Trident Z5 RGB DDR5-5600 recenzija

Što se tiče dizajna, nosi poznati upečatljivi Trident Z pečat u crnom RGB i srebrnom izdanju. Setovi bit će dostupni distribucijskim partnerima širom svijeta od travnja 2023. Međutim, tvrtka strogo šuti o cijenama.

Više... Vaš Komentar Top
Google otvara jezični model umjetne inteligencije PaLM API kako bi osporio ChatGPT

Datum objave 15.03.2023

Google otvara jezični model umjetne inteligencije PaLM API kako bi osporio ChatGPT

Google otvara jezični model umjetne inteligencije PaLM API kako bi osporio ChatGPT

Google je objavio da će otvoriti svoj PaLM API kako bi programerima omogućio korištenje jednog od njegovih najnaprednijih jezičnih modela AI: PaLM. Tvrtka je također lansirala brojne poslovne alate za umjetnu inteligenciju koji će tvrtkama pomoći da “generiraju tekst, slike, kod, video, audio i druge sadržaje putem jednostavnih upita prirodnog jezika”.

Kako bi programerima olakšao obuku PaLM-a za obavljanje određenih zadataka, Google je pokrenuo i novu aplikaciju: MakerSuite. UZ potonju omogućeno je ponavljati upite, poboljšati svoje skupove podataka kompozitnim podacima i jednostavno prilagoditi prilagođene modele, navodi se u priopćenju za javnost.

Osim lansiranja PaLM API-ja, Google je također proširio podršku Vertex AI platforme za generativnu AI tehnologiju. Platforma je osmišljena kako bi pomogla tvrtkama u obuci i implementaciji modela strojnog učenja. Moći će koristiti više modela koje su izradili Google Research i njegova AI podružnica DeepMind te u budućnosti pristupiti sustavima otvorenog koda i sustavima trećih strana.

Google je lansirao i novu platformu pod nazivom generative artificial intelligence Application Generator (Generative AI App Builder). Dopušta programerima brzo pokretanje novih iskustava, uključujući robote, sučelja za chat, prilagođene tražilice, digitalne pomoćnike i tako dalje.

Više... Vaš Komentar Top
MSI objavio prvi QD-OLED zaslon MEG 342C QD-OLED

Datum objave 15.03.2023

MSI objavio prvi QD-OLED zaslon MEG 342C QD-OLED

MEG 342C QD-OLED

MSI QD-OLED zaslon MEG 342C QD-OLED zakrivljenosti je 1800R usklađene s QD-OLED panelom rezolucije UWQHD (3.440 x 1.440). Nova QD-OLED tehnologija panela ovog monitora ne samo da je usklađena s najvišim standardom boja MSI-jeve ekskluzivne QD Premium boje, već također postiže ultra-visoki raspon koji pokriva 99,3% DCI-P3, 97,8% Adobe RGB i 139,1% sRGB za zadovoljavanje različitih igrača.

U isto vrijeme, također podržava MSI True Color tehnologiju i ekskluzivni način rada Premium Color, VESA DisplayHDR True Black 400 certifikat, pružajući odlične performanse boja. Boje su prethodno kalibrirane u tvornici kako bi se osiguralo da zadovoljava tržišnu standardnu ​​vrijednost Delta E ≤2. Efekt RGB LED osvjetljenja na donjoj prednjoj strani monitora mogu se podesiti pomoću MSI Mystic Light kako bi pokazali vlastiti stil igrača. Novododana funkcija “Glow Sync” omogućuje zaslonu da automatski odredi trenutni zaslon, a boja svjetlosne trake na dnu prednjeg dijela monitora sinkronizirana je sa zaslonom kako bi se stvorio osjećaj proširenosti.

PROČITAJTE JOŠ

MSI MAG X670E Tomahawk WIFI matična ploča podržava X3D procesor

MSI lansira Clutch GM31 Lightweight – praktičan i lagan gaming miš

MSI  poznati način rada konzole također je u potpunosti nadograđen kako bi odgovarao ažuriranju najnovijih kućnih igraćih konzola sljedeće generacije. Time  MEG 342C QD-OLED podržava najnoviji način rada konzole + VRR funkciju, punu propusnosti HDMI 2.1, vodeći igrače da igraju na kućnim igraćim konzolama izvlačeći maksimum iz svojih igara bez žrtvovanja kvalitete slike.

Uz to monitor ima Gaming Intelligence APP za postavljanje prečaca, mogućnost korištenja tipkovnice/miša za jednostavno postavljanje monitora i prebacivanje konfiguracija između različitih igara. U isto vrijeme, MSI nudi praktičan alat MSI OLED Care . Ovaj softver pruža niz optimiziranih postavki za zaštitu zaslona, ​​što može značajno i učinkovito smanjiti mogućnost oštećenja OLED panela tijekom česte uporabe.

Više... Vaš Komentar Top
AMD “Ryzen 7000 combo deals” sada dostupan i u Hrvatskoj

Datum objave 15.03.2023

AMD "Ryzen 7000 combo deals" sada dostupan i u Hrvatskoj

amd-7000-bundle

Nedavno lansiran u Sjedinjenim Državama, AMD je sada u suradnji sa službenim hrvatskim partnerom, kompanijom Acquisitum Magnum, omogućio svim kupcima u hrvatskoj svoj najnoviji AM5 bundle.

Uz kupnju odabranih Ryzen 7000 Series Desktop procesora, igrači ispunjavaju uvjete za popuste na AM5 matične ploče i DDR5 memorijske komplete, što ukupno iznosi do 125 USD potencijalne uštede. Cijeli popis AM5 Ryzen paketa možete pronaći ovdje.

AMD AM5 platforma je AMD-ova najsnažnija desktop platforma do danas, sa značajkama povezivosti sljedeće generacije, PCIe 5.0 i DDR5 podrškom, a sada, entuzijasti i svi željni visokih performansi podjednako mogu uživati u popustima na X670 i B650 matične ploče.

Dodatni popusti dostupni su za 2x8GB i 2x16GB DDR5 memorijske komplete Kingston Technology, za izgradnju računala sljedeće generacije visokih performansi.

Kako bi testirali ovaj novi hardver, igrači će također dobiti otkupni kod za Star Wars Jedi: Survivor uz svoju kupnju i imaju rok do 6. svibnja 2023. za preuzimanje ovdje. Za dodatne informacije i potpune uvjete i odredbe kliknite ovdje.

Više... Vaš Komentar Top
Povećajte svoju efikasnost s MS Officeom 2021 i Windowsima 10 – iskoristite sjajne popuste na Godeal24 akciji

Datum objave 15.03.2023

Povećajte svoju efikasnost s MS Officeom 2021 i Windowsima 10 - iskoristite sjajne popuste na Godeal24 akciji

Microsoft je najavio veliko ažuriranje sustava Windows 11. U najnovijem ažuriranju sustava Windows, nova verzija Binga koja integrira funkciju ChatGPT pojavit će se na traci za pretraživanje računala, olakšavajući korisnicima pozivanje AI robota za pretraživanje, poboljšavajući performanse i pojednostavljujući tijek rada. Ovo novo ažuriranje preoblikuje budućnost umjetne inteligencije, stavljajući Microsoft na čelo vrhunskih inovacija. Uz snažnu predanost AI, Microsoft nadograđuje Edge s AI mogućnostima i integrira ga u Officeove aplikacije za besprijekorno korisničko iskustvo. To znači da korisnici mogu uživati u poboljšanom korisničkom iskustvu i povećanju produktivnosti kao nikada do sada. Uz dodatak revolucionarnih alata i mogućnosti sljedeće generacije, Microsoft prednjači prema učinkovitijim i suradničkim radnim okruženjima. Stoga nemojte više čekati na nadogradnju i sami iskusite snagu umjetne inteligencije. Ostanite ispred konkurencije s Microsoftovom vrhunskom tehnologijom i naprednim AI mogućnostima i podignite svoju produktivnost i suradnju na nove visine već danas!

Tražite odlične ponude licenci za originalni Microsoftov softver po niskim cijenama? Ne tražite dalje od Godeal24 proljetne rasprodaje! Nabavite doživotnu licencu za Office 2021 Pro za samo 24,25 € ili originalnu licencu za Windows 10 Pro za samo 7,25 €. Osim toga, iskoristite njihovu vremenski ograničenu ponudu i nabavite Windows 11 Pro za samo 10,25 €! Uz najnoviji Bing koji integrira Open AI GPT funkciju, sada možete pretraživati učinkovitije i praktičnije. Nadogradite svoj sustav i povećajte svoju produktivnost s Godeal24 proljetnom rasprodajom danas. Uštedite mnogo na drugom popularnom Microsoftovom softveru i iskoristite njihove ograničene akcije dok traju.

230309-720p-gd24-€

Popular items, limited time snap up! Windows OS and MS Office!

Kupi više i uštedi više: Nabavite povoljne pakete proizvoda još danas i uštedite!

Do 50% popusta na još Windows i Office proizvoda! (kupon kod ” SGO50″)

>>> Nabavite još

Još PC alata po najboljim cijenama!

Nabavite još alata>>>

U Godeal24 shopu možete uštedjeti mnogo vremena i novca na Microsoftovim licencama s popustom, poznatim IT sigurnosnim softverom i drugim računalnim alatima kao što su IOBIT, Ashampoo, Disk Drill i mnogima drugima. Nabavite Windows OS i MS Office po nenadmašnoj cijeni. S Godeal24 možete biti mirni znajući da je vaš softver 100% siguran i originalan, uz doživotnu podršku i jamstvo ažuriranja od Microsofta.

Iskusite kupnju bez muke s Godeal24 digitalnom isporukom, koja šalje vaš softver izravno na vašu e-poštu unutar nekoliko sekundi od kupnje. Uz to, s TrustPilot ocjenom od 98% Izvrsno i stručnom tehničkom podrškom 24/7 možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete. Ne propustite ovu priliku da uštedite do 90% na softveru koji vam je potreban za rad ili igru. Godeal24 obećava da nudi profesionalnu tehničku podršku 24/7 i doživotnu postprodajnu uslugu te da možete koristiti proizvod bez problema!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

(sponzorirani sadržaj)

Više... Vaš Komentar Top
ASUS otkriva novu matičnu ploču priključcima za kabele na stražnjoj strani

Datum objave 15.03.2023

ASUS otkriva novu matičnu ploču priključcima za kabele na stražnjoj strani

TUF-Gaming B760M-BTF_1

Riječ je o ASUS TUF-Gaming B760M-BTF WiFi D4 matičnoj ploči za Intel Core procesore 12. i 13. generacije s jeftinim Intel B760 čipsetom, ali svim konektorima uključujući i glavni za napajanje na stražnjoj strani.

Gledajući s prednje strane ASUS TUF-Gaming B760M-BTF WiFi D4 je standardna matična ploča potpuno ista kao ASUS TUF B760M. Ali, na stražnjoj strani su izvan vidokruga svi konektori povezani s napajanjem (ATX 24 pina + 2x EPS 8+4 pina), HDMI i Display Port, 4 USB 2.0 porta ( 2 x USB 3.2 Gen 1; 3 x USB gen 2 Type-C od kojih je jedan 2×2 i 1 USB 3.2 Gen 2) i 4x SATA III porta.

Zbog izbora postavljanja DDR4 memorije na ovu matičnu ploču, izgradnja sustava oko nje trebala bi biti jeftinija. Službeno podržava 4xDDR4-5333 overclockirane memorije kapaciteta do 128 GB. Za pohranu može se računati i na tri M.2 u PCIe 4.0 x4. Ima i 2,5 Gb Ethernet priključak s Realtek čipom, Bluetooth 5.2, pa čak i WiFi-6 i dolazi s uključenom antenom. Konačno, ovaj model ima 12+1 faza napajanja opremljena Dr.MOS-om i sveobuhvatni sustav hlađenja tako da može nadmašiti očekivanja s visokim performansama i maratonskim igranjem.

TUF-Gaming B760M-BTF_2

PROČITAJTE JOŠ

ASUS TUF Gaming Z790-PLUS WiFi recenzija

Asus ZenWiFi XD5 recenzija

ASUS TUF Gaming X670E-PLUS WiFi recenzija

Praktičan dizajn i ne tako praktičan u praksi

Ovaj jedinstveni dizajn  Asus matične ploče savršen je za one koji žele sakriti kabele i dopustiti da se ističu primarne komponente bez nereda u čistoj minimalističkoj konstrukciji. Osim toga dizajn nije povezan samo s estetikom, već i s hlađenjem. Uklanjanje svih kabela omogućava bolju cirkulaciju zraka unutar računala. Međutim ima jedan očigledan problem. Zahtjeva specifično kućište koje podržava spajanje kabela matične ploče kroz stražnju stranu. U vrijeme pisanja članka nismo mogli pronaći niti jedno takvo kućište na tržištu, a li smo pronašli podatak na web stranici ExtremeTech gdje se navodi da će ploča biti dostupna samo u Kini.

Više... Vaš Komentar Top

Forum

Objavljeno prije 9 minuta

Epic Games

Objavljeno prije 23 minute

AMD Ryzen "ZEN3" (5000 CPU / 5000G APU series) Info thread

Objavljeno prije 36 minuta

Monitori veći od 27"

Objavljeno prije 1 sat

P: ASUS GTX 970 4GB i Gigabyte RX 570 4 GB, Ryzen 7 1700X

Objavljeno prije 1 sat

Automobili

Novosti

Apple redefinira umjetnu inteligenciju, i figurativno i doslovno

Mnogi su prije WWDC-a 2024. tvrdili da Apple zaostaje u utrci za umjetnom inteligencijom, s čime se možemo složiti. Zar ne djeluje to u skladu s Appleovim uobičajenim pristupom? Sjetite se widgeta? Gledano iz perspektive Androida, Apple čes... Pročitaj više

Snapdragon 6s Gen 3 je rebrendiran trogodišnji čip

Posljednje predstavljena mobilna platforma srednje klase je Snapdragon 6s Gen 3, na 6nm procesu. Nevjerojatno je identičan Snapdragonu 695 koji je Qualcomm lansirao 2021. godine. Evo detalja. Snapdragon 6s Gen 3 sadrži dvije Cortex-A78 jezg... Pročitaj više

Tri najčešće vrste online prijevara - Kako izbjeći zamke?

Postoji velik broj različitih vrsta online prijevara koje možda poznajete, a možda i ne, a stručnjaci za kibernetičku sigurnost upozoravaju na tri prilično aktivne ove godine. Koje su to vrste prijevara? 1. Phishing napadi Phishing napadi p... Pročitaj više

HONOR predstavio novu HONOR 200 seriju

HONOR je predstavio HONOR 200 seriju pametnih telefona na europskom događaju na prestižnom Longchamp hipodromu u Parizu. Na događaju s više od 800 predstavnika medija i partnera iz cijele Europe, gosti su imali priliku proslaviti predstavlj... Pročitaj više

Pojačajte očev PC s doživotnom licencom Officea 2021 Pro za samo 27,25€

Zapeli ste na poklonu za Očev dan koji će vaš otac zapravo koristiti iz dana u dan? Ako je vaš otac nedavno dobio novo prijenosno računalo ili neko vrijeme nije nadogradio svoje alate za produktivnost, ovaj Microsoftov paket mogao bi biti i... Pročitaj više

Sve novosti